Limerick Лимерик

Евгений Бобков
In hunt for deceptive sensation
At Limerick nuclear station*
A lady named Shrew
Walked out all nude,
But got loud boo, not ovation.

Желая добиться сенсации,
В поселке близ атомной станции
По улице голой
Прошла некто Оля,
Не вызвав, однако, оваций.

* Nuclear power station at Limerick, Pennsylvania, USA