Hope God wants us to do together

Зоя Сперстад
Whole knowledge development to support peace, culture, art ...
Hope God wants us to do together ...
something important to the culture of the world ...
It first got to experience something that is more than just love ..,
It is metaphysical and new to me both concepts and experiences ...
You are to me as a knight from the Metaphysical world ...
I feel your energy with me here ...
My heart with your heart together in the same tune ..
We create the symphony of love with music of paradise ...
Zoja Sperstad


Развитие всех знаний для поддержки мира, культуры, искусства ...
Надеюсь, что Бог хочет, чтобы мы делали вместе ...
что-то важное для мировой культуры ...
Сначала нужно испытать нечто большее, чем просто любовь ..,
Это метафизическое и новое для меня понятие и опыт ...
Вы для меня как рыцарь из метафизического мира ...
Я чувствую вашу энергию со мной здесь ...
Мое сердце с твоим сердцем вместе в одной мелодии ..
Мы создаем симфонию любви с райской музыкой ...

Hele kunnskap utvikling for ; st;tte fred , kultur, kunst...
H;per Gud vil at vi skal gj;re sammen ...
det noe viktig for verdens kultur...
Det f;rste gang fikk oppleve noe som er mer en bare kj;rlighet..,
Det er metafysisk og nytt for meg b;de begrep og opplevelser...
Du er for meg som en ridder fra Metafysiske verden...
Jeg f;ler din energien hos meg her...
Mitt hjerte med din hjerte sammen i samme melodien..
Vi lager symfonien av kj;rlighet med musikk av paradise...

18.10. 2019 Zoja Sperstad