Metaphysical world at Villa Cesarina

Зоя Сперстад
Metaphysical world at Villa Cesarina ...
It's real knight the world ...
The world defends culture, art and peace ..
The world defends true female beauty ...
Where the woman can be as beautiful as a flower ...

Метафизический мир на вилле Чезарина ...
Это настоящий рыцарь мира ...
Мир защищает культуру, искусство и мир ..
Мир защищает настоящую женскую красоту ...
Где женщина может быть прекрасна, как цветок ...

Metafysiske verden p; Villa Cesarina...
Det er ekte ridder verden...
Den verden forsvarer kultur, kunst og fred..
Den verden forsvarer ekte kvinnelig skj;nnhet...
Der kvinnen kan bli som en vakkert som en Blomst...


17.10.2019 Zoja Sperstad