Не узнаешь...

Александр Шевченко 62
Не кохаючи, й не взнаєш -
Ти про щастя миті,
Та, якщо кохання маєш -
Без сліз не прожити...

Не заснуть тобі щоночі,
Не їсти, й не пити,
Поки не забудеш очі,
Без яких не жити...

18-10-19.