Мамi вiд сина

Иван Савинець
Ти знаєш, дякую тобі за ці роки, 
бо я не подарунок, знаю!
Хоч інколи і просиш - роблю навпаки,
але тебе люблю і поважаю.

Це мій характер! Знаю, я не подарунок. 
Тому ти вибач мене, рідна.
Прийми обійми і поцілунок
та знай, що ти мені потрібна!

Жоден син не з'явився сам, без матері -
це знає кожен, хто прийшов в цей світ!
Ми люди, а не метеорити, що створюють кратери.
І це не космос, а всесвіт.

Ти стільки зі мною разом пережила,
що важко підбирати фразу.
А зараз цілий я, здоровий, значить все зробила
Це перемога, що відбулась не одразу!

Це день подяки за твої старання,
І він не створений для сварок й драми. 
Хочеться здійснити хоча б одне твоє бажання - 
все що потрібно для моєї мами.