Душа солдата журавлинная

Алексей Широков 3
ДУША СОЛДАТА ЖУРАВЛИНА.

Душа в солдата України, журавлина ,
У небо проситься, здіймае руки наче крила.
Злетіти їй над рідною землею,
Над Україною, твоею і моею,
Злетіти в височинь, ширяти,
З висот небесних всіх оберігати,
Ой Україно, рідна  ненька мати,
За всіх дітей своїх молитись і страждати,
До Господа Христа,  до Бога!
 Привести діточок живими до порога.
Злітають в небо душі журавлині,
Над Україною ширяють і до нині,
Летіть рідненькі, від землі до Раю,
За нас моліться Господу. Прошу Вас ні благаю,
Душа солдата України наче журавлина
Здіймає руки свої в небо наче крила .


Автор Широков А.А. 14.01.2017 г Киев Украина. Вставлено 18.10.2019