Я вдячний святим небесам

Игорь Кознарский
Я вдячний святим небесам,
Я дякую неньці-природі,
Я вдячний прожитим літам
Пострічати тебе при нагоді.

Я щиро всміхнусь що ти є,
Я в очі погляну незнані,
В них серце відчую твоє,
Що прагне втопитись в коханні.

Тобі я промовлю слова,
Які б так хотіла почути,
Й надія воскресне жива
І ми їх зумієм відчути.

03.05.2019