Коли в серце постукае туга

Игорь Кознарский
Коли в серце постукає туга
Двері відкрити ти їй не спіши,
А піди на пораду до друга
І щиро йому  розкажи.

Чом серденько твоє в тривозі,
Чом біль у душі знов пече,
Тебе зрозуміти він в змозі
І своє підставить плече.

Не бійся йому розказати,
Пустити сльозу на плечі,
Щоб себе без причин не картати –
Полегшає враз на душі.

І відійдуть в минуле тривоги,
Десь зникнуть печалі й жалі,
Знов радість устелиться в ноги
Щасливою йти по землі.

18.11.2018