Дэу энием

Гулия Илнуровна
(Сания эбиемэ багышлап)

Кечкенэдэн сердэшчем булдын син.
Тынлый белден, кинэшлэрен бирден.
Кэефсез йоргэн чакларымда -
Кузлэремнэн куреп анлый иден.

Урам йореп кайткач кичлэрен,
Сойли идем сина серлэрем.
Кызык-мызыклардан колэ идек,
Эчэ идек кайнар чэйлэрен.

Дэу энием! Минем кадерлем!
Кинэшчем син минем, сердэшчем.
Туган конен белэн котлап -
Телим сина изге телэгем.

Йозлэрен - тулган айдай молэем.
Елмаюын - кояш яктысыдай нурлы.
Кочагын - жэйге учактай жылы.
Кинэшлэрен хэзинэдэй мина кадерле!

Шундый дэу эниен булу
Икелэтэ бит ул кыйммэтле!
Инде куптэн зур уссэм дэ мин,
Кинэшлэрен гел дэ кирэкле!

28.09.2019