Кузукташ

Василий Бэлэк
К;сти; к;чи короды
Казырланат к;ски к;н
Калы; карлар к;пт;ди
Кыш к;рг;зет кылыгын

Кузук карга к;м;лет
Кузукчылар калакта
Кайран «калым» кайылат
Кирелтелер кыйгыда

Кузуктажыс карларла
Кунугышта каарыкты
Кыш кылыгын к;н;;ле
К;рттериле к;рг;сти