Бажання

Игорь Кознарский
Я хочу так бути твоєю,
Прожити з тобою життя,
Босоніж пройтися стернею
Пронісши свої почуття.

Не зранити словом чи ділом,
Плекати у снах й наяву
Любов свою, віру й надію,
З’єднавши їх в слові “Люблю”.

Любити і тілом, й душею,
Любити одного тебе,
Щоб звав лиш мене ти своєю,
А щастя на долю прийде.

Щоб радісно ранки стрічати,
Щасливо щоб день нам пройшов,
Надвечір зорю виглядати,
На сон дарувати любов.

30.09.18