Союнеч

Фаниль Асфаров
Союнеч алып килю онытылды
Хэзер хэркемдэ телефон
Ярышып чаба бара идек
Союнеч алып кайтыр очен

Союнеч ул шатланыч хэбэр
Союнечне котэлэр иде
Союнеч алып килгэненэ
Кучтэнэч бирэлэр иде

Якшы хэбэрне куплэр котэ
Сизми конен, белми тонен
Кешесен курми хэбэр алу
Югалттырды анын ямен

Куп йолар югалып бара.
Узгэртеп куйды замана
Сирэк кенэ иске тошеп ала
Союнеч кулга тоткан бала.