Напрыканцы...

Александр Андреев 96
Уласныя думкі -
Крыніцы пачвар;
Мой верасень крохкі,
Дарэшты ліхтар...

Ва ўсім афарбоўка:
Кадук, рагаччо,
І быццам пляцоўка,
Сякера з плюшчом.

Свабода - аракул:
Сьцізорык вайны,
А дзесьці, наогул,
Вяршок для труны...