Тихо, тихо... Колыбельная

Эльмира Улисова
Тише, ше, ше, шелест ели.
Тише, шо, шо, шепот звёзд.
Тише, ще, ще, щеглы спели.
Тише, ше, ше, шепчет дрозд.

Тихо, тихо, шустрый зайка.
Тихо, тихо, громкий слон,
Тихо, не летай-ка чайка.
Мой ребёнок видит сон.

Шу, шу, шу, шу, шумит ветер.
Тише, тише, не шуми,
Все уснули звери, дети,
Спи дитятко, сладко спи.