Малювала образ осiнь

Игорь Кознарский
Твій образ осінь малювала
У сні прекрасному всю ніч,
Коханням серце наповняла
І ми гуляли віч на віч.

Ти вся була немов царівна
У своїй сукні сніжно білій,
Уся така струнка, чарівна,
Моєму серцю рідній, милій.

Від пліч заплетена коса,
Уста, мов грона калинові,
В очах блакитні небеса,
В віночку стрічки кольорові.

І місяць, усміхнувшись нам,
Враз простелив свою стежину,
Я пригортав твій ніжний стан,
Мов мати до грудей дитину.

Цілунки ніжні до знемог,
Нам вже нічим не зупинити
І промовляє в серці Бог
“Кохання вам, кохати і любити”.

Нічного щастя аромат
Вдихаємо на повні груди,
Шепоче нам дрімливий сад
“Любові вам, а щастя буде”.

Зірки виблискують в росі,
Мов діаманти вкрили поле,
І ми з тобою в цій красі
Йдемо назустріч своїй долі.

23.09.2018