Вернiться люди в Божi храми

Олег Малышенко
Вернiться люди в Божi храми,
Згадайте! Бог зiйшов на Хрест,
Згадайте сльози Його Мами,
Й що Вiн для нас навiк Воскрес!
Не думайте, що все минеться,
Що правда згине у вогнi.
Хай нинi солодко живеться,
Та слiзно буде у трунi.
I вiд Карпат до Сум на сходi,
За братовбивчую вiйну,
Отримаэм по нагородi:
- Одну загальную труну.