Хвала Творцю

Виктория Покора
Хвала Творцю
(пісня для Александри Моне)
1.В моє життя молитва завітала.
Вогонь душі тривогу зруйнував.
Я  перед ним з колін на світло встала,
Творець мене любов’ю обійняв.
Приспів-
Хвала тобі Боже, хвала і Осанна.
В молитві єднання вірує життя.
І пісня моя  як пташечка рання.
Дарує всім світло й благе майбуття.
2.Нехай журба не потурбує ранок.
І відійдуть образи від сердець.
І віру зміцнює новий світанок.
Бо нас завжди підтримує  наш Творець.