Жовтень-2019-5

Дмитрий Погребняк 555
Осінь у жовтні створила враження
що сонце назавжди в листях оселилася
настали теплі дні останні бажані
і холода на здивування запізнилися...
Усе навколо у жовтих кольорах палає
дерева прапором по вітру майорять
і ця краса і ввечері зовсім не згасає
і світло ліхтарів пропускаючи горять...
Вже відчувається у повітрі затхлість
дороги всі щільно обволок туман
природних умов погіршується якість
сприймаємо зміни у житті ми як обман...