Очi, як зорi!

Ольга Красношлык
           Очі, як зорі!

Очі, як зорі дивляться в душу,
Кохання читаю в них,
Жагу і пристрасть завжди відчуваю,
Пахощі трав весняних.

Пристрасть кохання серця єднає,
закоханих в усі часи.
Іскри, кохання в очах відражає,
Блиском на довгі роки.

Пара голубів на гілці туркоче,
Про кохання нам розповідає,
Як вірність пронести через роки,
В легендах залишившись на віки.