Malevich s Black Square

Зоя Сперстад
All people can experience warning of
Malevich's Black Square ....
People who are faithful ...
Your faithfulness reaches both private interest ...
And Development Scientific Professional ...
By getting the right position for society ...
Those trying to hunt for three rabbits ...
Not faithful people just get
Malevich's Black Square ....

Все люди могут испытывать предупреждение
  Черный квадрат Малевича ....
Люди, которые верны ...
Ваша верность достигает как частного интереса ...
И Развитие Научного Профессионала ...
Получая правильную позицию для общества ...
Те, кто пытается охотиться на трех кроликов ...
Неверные люди просто получают
  Черный квадрат Малевича ....

Alle mennesker kan oppleve advarsel av
 Malevichs Black Square....
Mennesker som er tro faste...
De trofeste rekker b;de privat interesse...
Og Utvikling vitenskapelig profesjonel...
Med ; f;r riktig posisjon for samfunnet...
De som pr;ver ; jekte p; tre kaniner...
Ikke trofeste mennesker f;r bare
 Malevich's Black Square....

Zoja Sperstad