Кохана дiвчина-2019-2

Дмитрий Погребняк 555
Там де ховається твоя пружинка
вперед підштовхує причинне місто
я серцем відчуваю моя ти жінка
нам треба бути разом звісно...
Там де ховаються твої думки
усе маскуючи ретельно під волоссям
на зустріч робиш рухи боязкі
тебе переконати у почуттях вдалося...
Там де ховаються твої бажання
в обійми як магнітом тягне знов
ми йдемо до стосунків з'ясування
бо нас заводить вічний двигун любов...