***

Вера Деревьянко
яскраві враження кохання
подарує Ваня Ані
Аня Вані подарує
Аня Ваню зачарує
от і будуть жить щасливо
всім народам дарять диво...
бо не всі живуть в коханні
а в тяжкому злобному вживанні зла ненависті і люті а хороші почуття забуті...

світ навколо помінявся світлим добрим  все життя казався
 а тепер
все потемніло бо злом добро життя  все вбило...