комарик в мене закохався...

Вера Деревьянко
чую музика
так гарно грає це комарик надімной співає
він так лагідно дзещить провіряє
а чі Вера спить...

він  щоночі прилітає
на лоб тихесенько сідає
і так боляче цілує
обіймає не сумує

 та кров сосе...
оце і все

 і вся любов
і повторяє знов і знов...
та не довго любувався
сонна шльоп і він попався

не хотіла я  вбивати
є напевно батько мати

вони ж будуть сумувати...
і мені його так жаль.
налягла за ним печаль...