песен, Безсърдечни

Величка Николова -Литатру 1
Безсърдечни
Автор - Величка Николова - Литатру1


Полунощ е, навън сенки бродят в сумрак.
Целуни ме и бягай далече.

Ти си трънче тревога в сърцето ми, пак.
До кога ще боли, безсърдечен.

Аз съм нежно, разцъфнало цвете, в нощта.
Откъсни ме и бягай далече.

Отнеси, ти, сърцето ми и любовта
и не се връщай никога вече.

Припев:
Отнеси, ти, сърцето ми и любовта.
Да не страдам за тебе, човече!

Отнеси, ти, сърцето ми и любовта,
да остана аз тук - безсърдечна!


Литатру1