Я повернусь

Алексей Бакуменко
Хмари
Вкрили весь горизонт,
Промінь сонця
Не проб'ється крізь їх фронт.
Знову не той шлях
На роздоріжжі я обрав.
Зворотню стежку
Не запам'ятав.

Вечір
Знов запалив вогні.
Що сьогодні
Я побачу уві сні?
Знов переді мною
Перехрестя трьох доріг -
Заблукав,
Пустившись за поріг.

Я повернусь туди крізь грози,
Шквальний вітер і морози!
Я повернусь туди,
Де землю вкриють квіти!
Я повернусь найближчим часом,
І ми знову будем разом
Під теплим весняним дощем
В обіймах мліти.

Я повернусь квітневим ранком,
І оксамитовим серпанком
Запалить ясне сонце
Світанкове небо!

Хай ноги змочені росою,
Та головне - що ти зі мною!
А що іще для щастя нам
З тобою треба?