Осiння гармонiя

Виктория 75
У тиші осінній принишкли верхів’я:
Вдивляючись вгору та вниз, на довкілля!
Вже простір Небесний поглинув сузір’я.
Погожий світанок сьогодні чарівний!

У тиші дерева стоять нерухомо:
Нарешті знайшовся хтось, їх заспокоїв:
Ущухли старання у вітру надмірні,
До злагоди прагнучи в пошуках спільних.

В осінній гармонії щойно земля:
В цю мить Ти щасливий, напевне, і Я ?!!!

21.10.2019