я знаю

Каира
 Тою осінью.. Тепла ще.. Скоро?
 Так  знайомо в красі
 чорнобривець.
 Божой ласкою людям відкрився.
 -Не сумуй про майбутнєє горе.
 Ти мене наділяешь красою.
 Мрієшь бачити світ цей в раю.
 Нас Господь теж створив.
 Бог з тобою.
 Всіх, що люблять на світі люблю.
 - Буде зимно.
 -Можливо і знаю. Тільки тут я
  для вас засинаю.
 -Ти прокинешься. Знаю. Благаю!
  Я насіння твоє  позбираю.
  Знаєшь, бачу я Божу красу.
  Може скоро за обрій полину.
  Жити будуть! П'ють Божу росу.
  Господи бережи Україну.
  У любові Христа не загинуть.
  Та обітниця нам - вознесу.


  Тою осенью. Теплая. Скоро?
  Так знакомо в красе
   чернобрывец.
  Божьей ласкою людям открылся.
 - Не грусти ты о будущем  горе.
  Ты меня наделяешь красою.
  Мечтал видеть весь мир ты в
  раю.
  Нас Господь сотворил.
  Бог с тобою.
  Всех, что любят на свете
  люблю.
  - Будет холодно.
  - Может и знаю. Только тут я для
  вас засыпаю.
  -Ты проснешься. Прошу.
  Заклинаю.
  Семена я твои соберу.
  Знаешь вижу я Божью красу.
  Если даже в миру я умру.
  Господи!  Береги Украину.
  Не распята любовь. Не погибнут.
  Нам Заветный Обет - вознесу.