Калина

Сергей Комарецкий
Біля хати на обісті
Примостилася калина.
Як картина, наче пісня
Ця краса до серця лине.

То ментально справжнє, власне,
Ніби думи кобзареві,
Що світитимуть й не гаснуть,
Наче зорі в чистім небі.

Та калина в нашім краї -
Символ духу, міці й віри,
Спротиву ворожій зграї.
А водночас щастя й миру!
21.10.2019