Не разглядзеу

Александр Бохан 4
Жанчына:
Прыемны пах
I колер,
Iдзе паволi,
Заводзiць матаролер.

Мужчына:
Упэуненасць у вачах,
I сам сабою задаволен:
Прымае анаболiк.

Чорт.
Цiхi, кроткi,
Насупраць-алкаголiк
З бутэлькай водкi-
Гуляюць на жаночыя калготкi.

Сабака.
Шэра поусць i с.
Глядзiць з-пад ног
Чакае косць

Дзе ж ты?
Дзе?
Я не разглядзеу.