***

Вера Деревьянко
задача наша непроста
кида серце доброта
ми незможемо любити і красиво мирно жити...

щастя також не являється зло ненависть проявляється
люди зляться не радіють
злобно днями в житті діють
вони злу не протидіють...
розрослося зло навколо
у плену всі
зло нас коле...