***

Вера Деревьянко
Наділив Бог добротою
Наділив і красотою
Наділив прекрасними дітьми
І хорошими сусідами-людьми

Трудолюбієм і щастям
Я борю усі напасті...
Вони на мене нападають
Доброту мою вбивають

А я закохана в життя
Будую радісно путя
І живу я певно до путя...
Зрозуміла це спустя

Я поожила багато літ
Щасливо радісно як слід...
Задоволена судьбою
Задоволена собою
Бо душа моя вся чиста
живе любов у ній іскриста

Почуття смачні в мені живуть прикрашають тяжкий путь...