секрети...

Вера Деревьянко
Страшні миті пережиті
вони душою серденьком спожиті
Вони як пулі душу пробивали
Болем тіло обливали...
Дні були ще не бувалі.
Все пройшло все пролетіло зажило раниме тіло.і взялася я за діло...
Більше горе в душу не впускаю
Тепер щасливе життя маю...