Скляночка води

Дмитрий Дробин
Твоє кохання наче море.
А я лише як скляночка води.
Таких дівчат у тебе гори.
А в мене тільки ти.
Всі радять не стрибай, бо втонеш.
На березі не хочу я чекати.
І, навіть, якщо ти схолонеш,
Я все одно тебе буду кохати.
Я глибоко в тебе пірнаю.
Не врятуватися, бо я давно на дні.
Щоб швидше потонути все знімаю,
Коли ми залишаємось самі…

22.10.2019 Дмитро Дробін