Найкращий Президент

Татьяна Алексеева 17
Я чекаю на цей день з нетерпінням, коли в Харків до нас завітає
Президент моєї країни, Батьківщини, яка розквітає
Володимир Зеленський став другом для усіх українців у світі
Ми його поважаємо, любимо - весь народ: і дорослі, і діти
Харків Вас зустрічатиме щиро, лиш даруючи посмішки сонячні
Ми так хочемо, щоб Ви побачили, як підтримують в Першій Столиці
Президента, якому так сильно довіряють прості українці
Приїжджайте на Площу Свободи, завітайте до Саду Шевченка
В нас така запашна природа, від якої так добре на серці
А Парк Горького славиться тим, що його дуже люблять діти
В нас всі пори року чудові, але краще всього тут влітку
Харків – студентська столиця, де багато вишів чудових
Приїжджайте у ХДАДМ чи в ХНУРЕ, де ти завжди спокійний та вдома
А ХАТОБ і театр Шевченко – то улюблені мої місця,
Де мистецтво тебе огортає всіма барвами цього життя
Володимире, ми Вас чекаємо з робочим візитом у нас
Харків, завжди тепер буде з Вами і ми разом лиш тільки за Вас!