Кохана... Зорi, як очi... укр. пiсня

Лариса Геращенко
Слова- Iгор Барах

Зорі, як очі, дивляться скрізь на нас,
Серце не хоче, щоб промайнув цей час,
Хай в цю хвилину піснею лине
Понад землею радість моя.

Приспів:
Кохана! Мрій кришталевих цвіт.
Кохана! Тобі дарую світ.
Кохана! Сонце і небо, море і вітер-
Це ти, це ти.

Луки і доли зазеленіли враз.
Вірю, ніколи щастя не зрадить нас.
Вірю і знаю, нам нагадає
Подих весняний вечір оцей.

Приспів.

(жовтень, 2019р)