нападки

Вера Деревьянко
мене напала якась плять
горе біль мене бомблять
серце ниє
пече душу
шукати щастя в долі мушу

тільки щастячко спасає

воно радість виробляє...

любовью серце  поливає
душа з любовью не страждає ...

спасайте люди свої душі
 нехай біда її не душить
Біду радість успішно  глушить...
Отож радійте веселіться

І більш ніколи не казіться.