Литатру и руските брези с любов към Русия

Величка Николова -Литатру 1
ЛИТАТРУ И РУСКИТЕ БРЕЗИ
 Автор – Величка Николова – Литатру1



Зелени поляни с тревици заляни,
наоколо – руски брези.

Те с къдрави листи - щастливи, засмяни,
трептят като нашите души.

Безкрайно красиви - и бели, и диви,
вий – перли сте в руския свят.

Когато ви мерна, в мен чувства игриви –
цъфтят като ябълков цвят!



Литатру
България, София