Ковток за ковтком

Левиа
Ковток за ковтком смакую я осінь,
цілющий нектар для душі.
Її кришталеві і ніжні ті роси,
тумани п'янкі і м'які.
Прикрасив чудово  Господь нашу землю,
дав подих мрійливим серцям,
Він знав що потрібна їм осінь напевно,
вона як солодкий бальзам.
По милості Божій, з Його благодаті
осінні деньки шелестять,
вже скоро і зиму прийдеться стрічати,
а осінь у вир споряджать.
Ковтаю осінніх принад насолоду
і Богу хвалу воздаю,
сприймаю життя як Творця нагороду
і дуже його я люблю!