People who can see

Зоя Сперстад
People who can see ...
On everything also from other people's side ..
Such people can always fix their own problems too ...
Such people enjoy life ...
and it is they who beautifully create the world ...
People who just want to exploit ....
of all other people ..
They always get everything in life without benefits ...
  and they lose all their senses ...
Those for not experiencing the pleasure of art ...
  not for love, food or comfort ...
and also of all ordinary simple things in life ...

Люди, которые могут видеть ...
На все также со стороны других людей ..
Такие люди тоже всегда могут решить свои проблемы ...
Такие люди наслаждаются жизнью ...
и это они прекрасно создают мир ...
Люди, которые просто хотят эксплуатировать ....
всех других людей ..
Они всегда получают все в жизни без пользы ...
  и они теряют все свои чувства ...
Те, кто не испытывает удовольствия от искусства ...
  не для любви, еды или комфорта ...
а также из всех простых вещей в жизни ...

Mennesker som kan se...
P; alt ogs; fra andre sine  menneskers side..
Slike mennesker kan alltid ordne sine egne problemer ogs;...
Slike mennesker gleder over livet...
og det er de , som skaper vakkert Verden...
Mennesker som vil bare utnytte....
av alle andre mennesker..
De f;r alltid alt i livet uten nyttelser...
 og de mister alle sanser...
De for ikke oppleve glede av kunst...
 ikke av kj;rlighet, mat eller komfort...
og ogs; av alle vanlige enkle tinger i livet...

Zoja Sperstad 23.10.2019