Василю до 35 - рiччя на укр. яз

Любонька
Хіба це вік для чоловіка - тридцять п'ять? -
то є розминка для подальшого реваншу...
Так щиро хочеться сьогодні побажать
в здоров'ї дОвгих літ і щастя - повну чашу...

Лиш не шукай собі в житті кривих шляхів,
згубити душу дуже лЕгко в розгалуззі.
Хай білі Янголи борОнять від гріхів;
надію, віру і любов - візьми у друзі.

Якщо призначено служити Небесам,
інакшу долю не потрібно обирати.
Господь давно за тЕбе вирішив все сам:
Всевишній - Батько твій, а церква - твОя Мати.

Нехай осанну виголошують уста,
благословенний той, хто Бога слАвить за'вжди;
хто йде дорОгою священною Христа,
в серцях запалюючи інших Іскру Правди.

Хай бУде сонячним осінній ювілей,
хай небо віри бУде чистим над тобою;
надія хай лікує душу, мов єлей,
а серце вічною наповниться любов'ю...


01/10/19/