Галинi до 60-рiччя на укр. яз

Любонька
За минулим літом не сумуй,
бо ничим не гірша твоя осінь;
листя літ в віночку не рахуй,
хоч вже посивіла неба просинь.

В вересневе золоте вбрання
вдача твОя зодягнулась нині;
всі знайомі, друзі та рідня
шлють вітання в ювілей Галині...

Свій букЕт із добрих побажань
й я дарую в День цей урочистий;
хай веселку мрій та сподівань
випромінює твій погляд чистий.

А як навіть, часом, задощить,
не пускай до серця сіру тУгу;
пригадай життя щасливу мить
і чекай, мов свЯта, світлу смугу...

Сонечко загляне у вікно
промінцями "бабиного літа";
долі чорно-біле полотно
заяскравить вишивкою в квітах...

Хай в душІ завждИ живе любов,
хай твій Ангел бУде дуже пильний;
не жалій для Бога молитОв,
щоби віри дух лишився сильний.

В свято Богородиці різдва
пощастить не кожному родИтись!
Привід є для радості - аж два(!)
і не жодного, щоби журитись.


21/09/19/