Do Not Forgive Me

Елена Анатольевна Ландина
Do not forgive me,
Shall I be your curse,
Your lonesome dreaming,
Shall I be your verse,
A thief, a pirate,
Even may be worse.
In an emerald depth of thought
The brilliant light. Shall I
Be a dell of laugh, of merriment,
A shrine of heart? Then I
Regret my fire, do not forgive me
To forget.




05.12.18

Фото из альбома автора.