Тебе вiдпускаю

Прокопенко Юрий
Тебе відпускаю, лети, мила пташко,
Лети, не вмирай у обіймах палких.
Пробач, що любив так пекельно і жарко,
Лети в піднебесся, пірни у блакить.
Хай доля тобі посміхнеться грайливо,
Хай світ напророчить щасливий кінець.
Лети, моя пташко, наразі можливо,
Настала пора для єднання сердець.
А я, поступово згорівши на попіл,
Покриюсь льодами й забудусь навік.
Не знайдеш мене, розглядаючи окіл
Покинутих мрій і бажань, звіддалік. 

20:25, 23.10.2019 рік.

Зображення: https://sellercheck.ru