аллея

Анастасия Котюргина
“Яна паглядзела ў нахабныя вочы”…
Так ён выдумляе –
                дзве постаці ў чорным
нязграбныя, лёгкія… 

Толькі прарочыць
ўсё мой чараўнік!

Яго мар нязлічоных
не чуе Гасподзь – (ён напіша бяз болю).

Ды й Бог нам раскажа пра сны і алею
ўлюбёных танкістаў,
                чаканых герояў…
І я адчуваю, што больш не сталею…

Сягоння чацвер і мне трошкі за дваццаць…
Не ведае сам ён – наколькі спакусны.
Мне толькі цяпер  - на насочкі прыўзняцца
і свет закаханы растане на вуснах.