Мне сэрца болей не балiць...

Галина Хейлик
Мне сэрца болей не балiць-
Яго шаную цiшынею.
Душа ад сцюжы не дрыжыць -
Цяплом укутана з лiхвою.

Я нарадзiлася дау/но-
Калi яшчэ гуляла рэчка,
I не пускалi у/ кiно,
I нас у зiмку грэла печка.

Гады бягуць,  а я iду
I шляхам вершы прыдумляю.
Старонку я сваю люблю,
Дзяцей,  унукау/ я кахаю.

25 жнiу/ня 2019
Гародня