Осень на двоих...

Елена Роус
Осінь на двох , залишає в саду хризантеми на щастя ,
Жовтим вогнем запалають вони та погаснуть  ,
Зникнуть в тумані всі біди , печалі , нещастя ,
Тільки в душі то кохання осіннє  не згасне .

Приспів :

 Ти моя осінь  -  минулого спогад  ,
 Пам’ять в душі ...Легкий джаз знову грає ,
 Ти десь один , я одна … Тільки погляд ,
 Твій пам’ятаю  , кохаю , кохаю …

Осінь на двох , ми завжди зустрічали з тобою окремо ,
Серед чужих i до болю нерідних людей ,
Як же хотілось в обійми твої i зглянулося небо ,
Кинуло в осінь ключі заповітних дверей .

Приспів :

Ти моя осінь , не тільки той спогад ,
Що без надії  самотньо сумує ,
Ти моя осінь i ніжності погляд ,
Що кожен день мені щастя дарує .