Звуки розливаються довкола

Катерина Жебровська
Звуки розливаються довкола…
Сповнені мотивів Час і Простір…
Ноти мерехтять, мов діти-долі…
Відчуття просіяні крізь роки…

Пальці пестять грифи, струни, деки…
Клавіші танцюють від торкання…
Музика освячує на злети…
Крила шелестять, і сподівання…

Грають дійсність, мрії і уява…
Паузи гаптують задзеркалля…
Мелодійно міниться вистава…
Світ Земний народжено звучанням…

22.10.2019