на мостах

Анастасия Вощева
ми надто довго вешталися мiстом
смiялися на сходах у парадних
автiвки вiдступали наче хвилi
коли мы переходили дороги

на втомлених мостах пiд бiлим небом
чекали на повстання проти ночi
аж поки повертатися пiд землю
нас не покликав голос електрички