Не будет в пепле расставаний на укр. яз

Елена Покровка 2
Не буде в пОпелі розлУчень,
ПитАнь, і відповідь одна.
Любов як дАвнішня отрута,
Залишиться в собі сама.

Не буде пошуків зустрітись,
Не поцілунків, ні сльози.
ЛишЕ дорога буде вИтись,
На свІтло рАнішній зорІ

І що залишиться зі мною,
В душі своїй я збережу,
Якщо підеш, я зоспокою,
Ніколи в сні я не прийду!

Не буде в пОпелі розлучень
Вогню, і пошуків зізнань.
Любов покладена на мУки,
Німих, невипитих страждАнь

Якщо обІцянка і сОвість,
Не мають місця на шлЯху,
Я разом із своєю білью,
Не обертаючись пІду
2017