Рiднi Карпати

Клавдия Дмитрив
Рідні Карпати,рідна Вкраїно,
До тебе я їду з далеких світів,
До тебе я їду , знову  я лину,
Якби мав я крила - на них би злетів.

Рідні Карпати , рідна Вкраїно ,
Я їду до тебе з далеких країв.
Їду я шану тобі знов віддати,
Бо кращого краю ніде не  зустрів.

Рідні Карпати , наче колиска,
Для мене ви рідні , хоч я у світах.
Рідні Карпати  , до серця ви близько.
Для мене ти , земле , назавжди свята.

Рідні Карпати , наша перлина,
Я вами любуюсь в далеких світах.
Рідні Карпати , немов намистина,
Яку часто бачу з дитинства у снах.

Рідні Карпати , гори високі,
Ви – серце Вкраїни , лісів , полонин.
Де б не бував я і скільки б мав років,
Для тебе , мій краю, навіки я син.

07.10.2019 р.